Düzcede Deprem - BoÄŸazda dev vinç! - Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli.

Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Son depremler… düzce'de akşam saatlerinde bir deprem daha meydana geldi. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Düzce'de 12 kasım 1999 tarihinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde 710 kişi hayatını kaybetmiş, 2 bin 678 kişi de yaralanmıştı. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor.

Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce olan depremin büyüklüğünün . 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Düzce'de 12 kasım 1999 tarihinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde 710 kişi hayatını kaybetmiş, 2 bin 678 kişi de yaralanmıştı. Son depremler… düzce'de akşam saatlerinde bir deprem daha meydana geldi. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Düzce'de 12 kasım 1999 tarihinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde 710 kişi hayatını kaybetmiş, 2 bin 678 kişi de yaralanmıştı. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi.

İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Afad depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son depremler… düzce'de akşam saatlerinde bir deprem daha meydana geldi. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli.

Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi.

Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Son depremler… düzce'de akşam saatlerinde bir deprem daha meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce olan depremin büyüklüğünün . Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Düzce'de 12 kasım 1999 tarihinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde 710 kişi hayatını kaybetmiş, 2 bin 678 kişi de yaralanmıştı.

Afad depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı. BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi.

17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde .

Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Düzcede Deprem - BoÄŸazda dev vinç! - Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli.. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce olan depremin büyüklüğünün . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Son depremler… düzce'de akşam saatlerinde bir deprem daha meydana geldi. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Afad depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı.